+385 1 5623 378 info@siget-id.hr

Osnovna boja PVC profila za prozore i vrata je bijela, međutim osim u bijeloj, vaši prozori mogu biti i u brojnim drugim bojama.

Boje profila dijele se u dvije kategorije: dekori i lak boje, a izgled prozora također je moguće definirati i pomoću aluminijskih obloga.

Dekori

Dekori vjerno imitiraju izgled drveta kako svojom površinskom teksturom, tako i izgledom, a dolaze u obliku folije nalijepljene na jezgru profila. Jezgra profila može biti u osnovnoj bijeloj, krem ili tamno smeđoj boji. REHAU vam nudi na raspolaganje gotovo 40 različitih dekora i time vam omogućuje ostvarenje gotovo svih vaših zamisli. Mogu biti s vanjske, unutarnje strane ili obostrano.

Dekori su podijeljeni u dvije grupe:

Lak boje

Lak boje nanose se na profil putem lakiranja jedinstvenim REHAU postupkom Acryl II. Na raspolaganju je 170 nijansi prema standardiziranoj RAL karti, te tako možete maksimalno prilagoditi boju svojih prozora s fasadom kuće i unutarnjim uređenjem. Lakiranje je moguće izvesti s unutarnje, vanjske strane, te obostrano.

Aluminijske obloge

Aluminijske obloge montiraju se na profile s vanjske strane i kombiniraju vizualni dojam ALU stolarije uz zadržavanje svih prednosti PVC profila. Moguća je izvedba u svim RAL bojama jer se bojanje vrši postupkom plastificiranja potpuno prema vašem izboru. Također je moguća i izrada konfekcionirane aluminijske obloge kao gotovog ugradbenog elementa čime se se potpuno skrivaju svi varovi i ostali spojevi i dobiva moderan, kompaktan izgled stolarije.

 

Dekori     Lak boje     Aluminijske obloge